Δελτίο Τύπου

Το VentureGarden φέρνει το GreenHouse στην Πάτρα: 11-13 Μαΐου

Το VentureGarden με την υποστήριξη του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών φέρνει το GreenHouse στην Πάτρα  από 11 έως 13 Μαΐου 2018. Τo GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση!

Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει όσους έχουν μια επιχειρηματική ιδέα, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την επιχειρηματικότητα, να αξιοποιήσουν εύκολα εργαλεία και να μειώσουν το ρίσκο τους. Το GreenHouse θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαΐου  και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής 13 Μαΐου. Θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Επιστημονικού Πάρκου (Οδός Σταδίου, 26504).

Στο σύντομο αυτό τριήμερο εξετάζουμε κάθε ιδέα σε βάθος και ετοιμάζουμε μια τελική παρουσίαση (ένα pitch). Οι συμμετέχοντες με τις καλύτερες ιδέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του επόμενο κύκλου του VentureGarden στην Αθήνα παρακολουθώντας από απόσταση (distance learning).

Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και ανθρώπων που βρίσκονται στο στάδιο επιχειρηματικής αναζήτησης και θέλουν να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματικότητα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), που συν δημιουργήθηκε με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και το Entrepreneurship Hub of ACT στη Θεσσαλονίκη.

Από την υποστήριξη σε περισσότερες από 400 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα του VentureGarden φέρνει μαζί της διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην πράξη.