Βίντεο - Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση με θέμα “Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος”
την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, ώρα 3-5 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΟΛΠΑ (Νότιος Λιμένας), στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PATRAS IQ (Patras Innovation Quest)

 

Greek

Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Πατρών, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, ώρα 3-5 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΟΛΠΑ (Νότιος Λιμένας), στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας
PATRAS IQ (Patras Innovation Quest)

“Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος”


Greek

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή σε διεθνή βάση δεδομένων παρόχων τεχνογνωσίας προς επιχειρήσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης, έργο BLUE_BOOST

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο έργο BLUE_BOOST (Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ADRION για την περιοχή Αδριατικής - Ιονίου) και ειδικότερα στο πλαίσιο πιλοτικής δράσης μηχανισμού χορήγησης κουπονιών καινοτομίας σε Πολύ Μικρές-Μικρομεσαίες (ΠΜΜΕ) και Νεοφυείς Επιχειρήσεις (Start-Up), προσκαλεί Δημόσιους / Ιδιωτικούς Ερευνητικούς Φορείς, Εξειδικευμένες Επιχειρήσεις, καθώς και Νέους Μη Θεσμικούς Φορείς Καινοτομίας (fab labs, co-working spaces, innovation hubs κλπ) από όλη την Ελλάδα να εγγραφούν σε διεθνή βάσ

Greek

Blue Hackathon 2019

 

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Ε.Π.Π.), με την υποστήριξη του Blue Innovation Hub, διοργανώνει το διαγωνισμό Blue Hackathon για την ανάπτυξη ιδεών στους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης, όπως υδατοκαλλιέργεια, αλιεία,  παράκτιος και θαλάσσιος τουρισμός, κ.α.

Greek

Σεμινάρια επεξεργασίας σεναρίων στην Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Scenario Workshops) του έργου «Blue_Boost»

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ΕΠΠ), υλοποίησε με επιτυχία συνολικά έξι (6) Σεμινάρια επεξεργασίας σεναρίων στην Γαλάζια Ανάπτυξη (Blue Scenario Workshops), στην Πάτρα, στον χώρο του ΕΠΠ, στα πλαίσια του έργου Blue_Boost.

Greek

Εργαστήρια Γαλάζιας Ανάπτυξης (Blue Labs) του έργου «Blue_Boost»

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (ΕΠΠ), υλοποίησε με επιτυχία συνολικά τρία (3) Εργαστήρια Γαλάζιας Ανάπτυξης (Blue Labs), τον προηγούμενο μήνα, στα πλαίσια του έργου BLUE_BOOST. Συγκεκριμένα, το πρώτο και το τρίτο Blue Labs, πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, στον χώρο του ΕΠΠ, στις 19 & 29 Νοεμβρίου. Το δεύτερο Blue Lab πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι, στις 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με την στήριξη του Τμήματος Αλιείας και της Δρ. Άλκηστις Παρπούρα.

Undefined

3η Συνάντηση στα πλαίσια του έργου BLUE_BOOST και 2η Διακρατική επίσκεψη στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών φιλοξένησε την 3η Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του
Έργου BLUE_BOOST, καθώς και την 2η Διακρατική διασταυρούμενη επίσκεψη (Cross Field Visits) στις
4 και 5 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα.
Η συνάντηση έφερε νέες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Έργου και παρείχε έντονες
και εμπεριστατωμένες συζητήσεις μεταξύ των εταίρων που συμμετείχαν. Ο κύριος στόχος και το
επακόλουθο αποτέλεσμα ήταν η περιγραφή συγκεκριμένων όρων για την υλοποίηση των πιλοτικών

Greek